Sari la conținut

Ormigrig

Despre noi

În showroom-ul nostru găsiți o gamă variată de profile PVC, componente de feronerie, sticlă mată sau transparentă. Consultanții noștri vă pot ajuta pentru a face alegerea corectă în domeniul tâmplăriei PVC. Showroom-ul este situat în localitatea Marginea, strada Dallas nr. 881D.

Asigurăm servicii de montaj profesional pentru locația dvs., de asemenea ne ocupam și cu transportul tâmplăriei în locație. Echipa noastră este formată din profesioniști iar acest lucru se vede în produsul final.

Ormigrig
Feronerie

Permite o configurație ce asigură ferestrelor un design elegant. În ceea ce privește montajul, feroneria punctează la capitolul reducere: prin clipsarea componentelor sistemul este categoric eficient, cu o estetică pură, și asigură posibilitatea montării ferestrelor (cercevelelor) cu o greutate de pină la 130 kg, cu dimensiuni ce depășesc dimensiunile maxim admisibile de la alți producători.

Paletă variată de culori

Ormigrig
Profile Aluplast

Energeto

Sistemele inteligente devin realitate. Profile ușoare, fară armatură de oțel, elemente care reduc semnificativ pierderile de energie ale clădirilor.

Intertec

Un sistem avansat de profiluri pentru ferestre care, datorită implementării soluțiilor inovatoare oferă parametri tehnici excelenți și un confort ridicat de utilizare a ferestrelor.

Ideal

O nouă dimensiune a eficienţei energetice. Ideal este o propunere excelentă pentru oricine se aşteaptă la un confort ridicat al apartamentului sau casei în care locuiește.

Vezi mai mult   →

Ormigrig
Profile Rehau

Synego

Asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa d-voastră. În comparaţie cu ferestrele standard actuale, convinge printr-un nivel ridicat de izolare termică.

Geneo

Alegeți din numeroase posibilități arhitectonice cu forme individuale, de exemplu, ferestre rotunde, oblice, triunghiulare sau ferestre cu șprosuri.

Euro-Design

Sunt profile de fereastră pentru un buget redus, care asigură foarte multă lumină. Datorită construcției deosebit de înguste, rămâne mai mult loc pentru sticlă.

Vezi mai mult   →