Sari la conținut

Ormigrig

Profile Aluplast

Sistemul de ferestre Aluplast este o combinație de soluții tehnice de ultimă oră menit să obțînă proprietăți peste medie, garantând astfel, căldură, liniște, securitate și un aspect estetic unic al ferestrei. Alegeți un produs de top, în care calitatea profilelor și a materialelor utilizate nu face loc compromisurilor. Designul bine gândit și geometria profilelor, combinate cu tehnologiile disponibile, asigură o statică excelentă, o menținere a funcțiilor ferestrelor pe termen lung și o funcționare fără probleme.
Crearea unor structuri de ferestre cu permeabilitate termică redusă nu este doar o modă și curiozitate, ci o direcţie de dezvoltare pe termen lung a tehnicii de ferestre. Aceste tipuri de sisteme se înscriu perfect în tendințele de căutare a economiilor de energie termică prin creșterea adâncimii profilurilor și a numărului de camere interioare, precum și prin implementarea de noi tehnologii de vitrare a cercevelelor de ferestre.

Energeto

Sistemele inteligente devin realitate. Profile ușoare, fară armatură de oțel, elemente care reduc semnificativ pierderile de energie ale clădirilor.

Intertec

Un sistem avansat de profiluri pentru ferestre care, datorită implementării soluțiilor inovatoare oferă parametri tehnici excelenți și un confort ridicat de utilizare a ferestrelor.

Ideal

O nouă dimensiune a eficienţei energetice. Ideal este o propunere excelentă pentru oricine se aşteaptă la un confort ridicat al apartamentului sau casei în care locuiește.

Ormigrig
Servicii Montaj

Asigurăm servicii de montaj profesional pentru locația dvs., de asemenea ne ocupam și cu transportul tâmplăriei în locație. Echipa noastră este formată din profesioniști iar acest lucru se vede în produsul final.

Lucrări montaj   →