Sari la conținut

Ormigrig

Profile Rehau

Asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa D-voastră: în comparaţie cu ferestrele standard actuale, profilele conving printr-un nivel de izolare termică superioară. Astfel, veţi reduce în mod semnificativ costurile cu încălzirea locuinţei şi veţi experimenta o nouă senzaţie de bine, la care nu veţi mai dori să renunţaţi niciodată.

Synego

Asigură o temperatură plăcută, un nivel ridicat de confort şi siguranţă pentru locuinţa d-voastră. În comparaţie cu ferestrele standard actuale, convinge printr-un nivel ridicat de izolare termică.

Geneo

Alegeți din numeroase posibilități arhitectonice cu forme individuale, de exemplu, ferestre rotunde, oblice, triunghiulare sau ferestre cu șprosuri.

Euro-Design

Sunt profile de fereastră pentru un buget redus, care asigură foarte multă lumină. Datorită construcției deosebit de înguste, rămâne mai mult loc pentru sticlă.

Ormigrig
Servicii Montaj

Asigurăm servicii de montaj profesional pentru locația dvs., de asemenea ne ocupam și cu transportul tâmplăriei în locație. Echipa noastră este formată din profesioniști iar acest lucru se vede în produsul final.

Lucrări montaj   →